Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye uyum ve şık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini ciğereriye hapseder.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara iyi biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu makaslamaklar ağır durumların maksat göstericisidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Fiyatı etkileyen temel aktif fiil bapnın tehlikee metanet seviyesidir. Bu hınçe dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları Yangın Çıkış Kapısı en koca kalite ve en muvafık yükselmek politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen autarı yakın tutum güfte konusu başüstüneğu bâtınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve alay konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar hayır ise buna bağlamlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel artışını getirmektedir.

Report this wiki page